28 april skolan

Sitter i skolan just nu i data salen och ska sriva ett arbete om våld, jag ligger jätte mycket efter så borde absolut jobba. Efter skolan kommer erik till mig så vet inte om det blir nått bloggande ikväll men vi får se :) nu måste jag köra vidare innan min lärare dampar,

PUSS

27 april

Dagen började med ett so prov. Som alltid är jag lika klantig som har glömt halva provet hemma.Det va arbetsprov vilket innebär att man får ha anteckningar. så det gick väl sådär, men hoppas att det gick hyfsat bra. Direkt när vi slutade vid tjugo i tre åkte jag med alicia och hennes mamma och shoppade. Alicia shoppade för fullt eftersom hennes mamma var med och jag fick med mig hem ett par skor, ett halsband, en ring och örhängen. Det fick jag nöja mig med. Va hemma runt åtta då följde jag med alicia hem ett tag och runt nio gick jag hem tog mig en dusch och nu sitter jag med datan i knät som vanligt.



mina skor, lite suddig bild


26 april

har absolut ingen ork att skriva idag och jag skrev inget i går heller. kortfattat om vad jag gjorde igår. Åkte upp till sorunda vid fem och åkte direkt till eriks faster som bor i tullinge (?) hon hade 40 års fest. det va första gången jag träffade henne. jätte trevlig. kvällen va jätte trevlig trort att jag va jätte blyg i början men det blev bättre med kvällen. sov hos erik och åkte hem idag vid ett och har inte gjort mycket alls. ska nog komma i säng snart e otroligt trött


24 april

Idag är det fredag, den dagen man längtar efter hela veckan ! Fört var det skola sen gick jag med min lilla syster som skulle ner och pierca sig, jag va liksom stöd för henne. Hon var riktigt nervös men jag vet ju själv hur  nervös man va. usch. Efter det gick vi och käkade jag Elin och hennes kompisar. Åkte och handlade med mamma och skaffade mig en ny mascara sen va det att åka hem, som vanligt somnade jag på soffan sen vid sju kom erik då jag fortfarande låg på soffan. Maten var klar precis när erik kom och efter det gick vi ut och tog en promenad.  Vi har för det mesta tillbringat kvällen framför tvn med coola och godis ! nu ligger erik och sover som vanligt. så tråkig han e. själv sitter man här skit pigg och vet inte vad jag ska göra. men men.

mår heller inte så speciellt bra faktist, jag tror jag håller på att bli knäpp. Känner mig helt ensam precis som om det inte finns en enda att prata med. sitter och håller allt inom mig, alla kännslor och tårar. kanske är det meningen att jag ska må så här? känns iaf som om jag har förlorat mig själv , men får hoppas på allt att allt kommer att bli bra igen.....

23 april

Hade matte nationella idag. Gick sådär tror jag, får hoppas att jag blev godkännd. Fick tillräckligt mycket ig:n på engelska nationella. Men jag hoppas på det bästa. Halv fyra slutade vi efter en hård dag, va helt död . Men då iallafall gick jag och alicia ner till mammas jobb och åkte till södertälje för att kolla balklänning till mig, Köpte faktist en. Blev en rosa klänning. Ser ut som en liten prinsess klänning, blev mycket nöjd ! När vi var klara med det gick mamma och kollade lite i affärerna och jag och alicia drog till mc donalds såklart !



Här är alicia på mc donalds, om ni undrar varför det ligger en blomma på bordet är det för att när vi sitter och äter kommer det fram en skit packad kille och ger den där blomman till alicia och slänger in en sjysst komentar " Du lyser upp min dag så här får du" HAHA jag dooog. så jävla skön !

Stacie Orrico Stuck


22 april

Idag var det så sjukt jävla segt att komma upp ur sängen. Men sen flöt skolan på riktigt bra tycker jag. slutade tjugo i fyra idag men eftersom jag är så lat gick jag hem vid halv två för jag orkade inte gå på dansen vi har i skolan. Däckade på soffan direkt när jag kom hem sen vid sex gick jag upp och fixade mig och vid sju åkte jag och dansa :) gick väl lite sådär idag tycker jag, va hellt borta i huvudet så vet inte ens vad jag höll på med. Nu sitter jag i min säng med datan i knät och kollar på efterlyst !

PUSS

21 april

Ligger i sängen med datan i knät har precis kollat på andra avenyn, så sjukt bra. Börjar bli lite små trött faktist. Blir nog att lägga sig i skaplig tid idag så jag orkar den långa dagen i skolan i morgon. den längsta på hela veckan. suck. Har fixat min blogg lite förresten, är absolut inte ett dugg bra på att fixa bilder och sånt men blev helt nöjd. de duger liksom :) Nu måste jag gå upp och prata med mamma sen blir det att lägga sig och kolla på tv !

PUSS

21 april

Skolan har  vart helt okej idag. Lite trött men det är man ju alltid. Hade svenska första lektionen. Hela dagen flöt på rätt så bra tycker jag. Mot slutet började jag bli riktigt trött och hungrig och ville bara hem. Vid halv fyra tiden kom jag hem och började baka bullar faktist. Nu sitter jag här och har precis blivit klar. Och nu måste jag plugga innan mamma kommer hem så jag skriver mer sen i think.


Det här blev resultatet :)

Beyonce - Broken Hearted Girl


19 april

jag och erik vaknade upp vid elva tiden idag. låg kvar ett tag och kollade på robinsson repris tills jag fick idén att gå ner till hamnen och äta glass. Så de va bara att gå upp ur sängen och fixa i ordning sig och sen en promenad till hamnen . Trots att det var 10 grader ute var det kyligt pågrund utav att det blåste en hel del. Satt där nere ett tag i solen sen upp till centrum för att köpa en brunkräm. Sen satte vi oss på bussen och pappa kom och hämtade mig och erik tog bussen hem. Jag och pappa åkte och handla, tvätta bilen och massa ärenden. Efter det har jag för det mesta bara legat framför tvn. är trött och inte alls så pigg så kanske blir en hemma dag för mig i morgon ?  Nu ska jag iallafall stänga av datorn och kolla om det är något roligt på tvn. Är det något bra på tvn så här sent på söndagen ?

PUSS

natten till 19 april

SItter just nu vid datan, klockan är 02.00 och jag kan inte sova :( Erik sover här och han har redan somnat han vägrar vakna! fick plötsligt jätte ont i magen. Kan inte sova pugrund utav många saker. Jag är inte trött, jag har svårt att somna på grund utav mag ontet och det snurrar 100 tankar i mitt huvud.
 Vad ska man egentligen göra när ens inre skriker på hjälp ? man vill veta sanningen men endå inte. Hur ska man göra? Ibland känner man bara för att lägga allt åt sidan och bara sluta tänka på allt. Eller ska man fortsätta kämpa tills man vinner? Eller så faller man ... 

17 april

Idag är det fredag ! Den mest efterlängtade dagen på hela veckan.  Ska jag va helt ärligt sitter jag hemme nu, gick hem från skolan redan efter två lektioner. Så lat är jag. Men iallafall nu ska jag bara ta det lungt sen blir det en dusch och fixa mig sen någon gång under dagen/kvällen kommer jonna ner till mig !  Blir filmkväll i kväll tror jag faktist. bara ta det lungt liksom.Ska nog slå ner huvudet i soffan nu och kanske somna till. skriver kanske mer ikväll om jag har tid.

PUSS

14 april

Idag började skolan igen efter det sköna påsklovet. vill döö. Nej men skolan gick faktist bra idag tycker jag. Först svenska sen svensk/engelska och sen på no hade vi sexualkunskap. det hade vi även på mentorstiden också. Sisata lektionen gick jag hem , hade för ont i huvudet för att va kvar. Gick hem och umgiks lite med min mamma som också va hemma idag. Sen vid fem tiden när jag precis ska sätta mig och äta ringer Petra och Amanda och ber mig komma till nicksta där dom sitter och grillar så jag drar ner dit och hade det jätte jätte mysigt. Vi åkte inte hem för ens vid nio. Nu måste jag plugga matte som jag har glömt tills i morgon som jag även gjorde förra gången vi hade matte läxa :S bra mikaela !
så nu måste jag dra och plugga .SUCK

PUSS

13 april

Halloj. Åkte till sorunda i går och träffa Jonna. Kom dit vid ungefär nio tiden så träffade vi Erik och lite folk.  Vid elva tiden åkte Jonna hem och jag gick hem till erik och sov där. Vi vaknade vid tolv idag och vid ett skjussade erik mig till susanna, jätte mysigt att träffa henne :) Erik skjussa dit mig sen va han där ett tag sen drog han. Jag och susanna va jätte hungriga så vi tog susannas moppe och åkte till sunnerby och mötte erik som hämtade gorbys piråger (a) sen drog vi hem till susanna och käkade. Jag åkte hem med åtta bussen och nu sitter jag här och kollar på en bra svensk film ! :)

PUSS


12 april

Igår åkte jag och Erik moppe till farmor och farfar vid fyra för att äta påskmat. Vädret va jätte fint så de va jätte mysigt att sitta ute och äta. Vi var inte där så länge. Ungefär drygt en timme. Sen begav vi oss hem fixade oss och hämtade drickan, Sen drog jag erik susanna och massa folk ner till rangsta. Vi grillade, krökade och hade det riktigt roligt tycker jag faktist. Vid halv ett någon gång började alla dra så jag erik susanna natta och sofie gick hem till susanna. Jag och erik satt och väntade på att eriks kusin skulle komma och hämta oss. jag va inte direkt nykter .. Sen drar susanna och natta vidare på fest så jag och erik sitter kvar ensamma hos susanna till slut går vi till svalsta som ligger en bit i från och runt halv två blev vi hämtade
mycket trevlig kväll tycker jag :)

PUSS

10 april

IGår tillbringade jag min kväll som sagt med Alicia. Jätte mysigt tycker jag vi hade det. Behövde verkligen vara med henne. Hon är ju trots allt min bästa vän ;) Vid 23.50 bagav jag mig till bussen för att åka till erik. Jag tycker faktist det är jätte läskigt att gå ute vid den tiden helt ensam. Väl framme vid bushållsplatsen står det två alkisar där och jag... Jag tycker det känns lite obehagligt att stå där ensam med två äckliga gubbar. Det hade varit en annan sak om jag hade haft någon att vara med men nej där stog man själv och va lita små rädd (a) Äntligen när bussen kommer så vågar jag gå fram till busshållsplatsen, men då började busschaffören åka för bi mig så jag måste vinka jätte mycket för att den ska stanna men tillslut satt jag på bussen och kom fram till Erik vid tjugo i ett då va det bara att gå hem och sova.
Jag åkte hem från erik vid tolv i dag och i dag har jag inte alls gjort mycket, Nu sitter jag och väntar på våra middags gäster som kommer vid 6.
Imorgon ska jag mamma pappa och erik ut till farmor och farfar för att ära påskmiddag. Jag och erik åker ut dit vid fyra tiden. vi tar nog moppen dit. Sen åker vi där ifrån nät vi har ätit och allt sen på kvällen blir det troligtvist att åka till rangsta och mysa där med lite folk och ha kul ! skriver kanske mer i morgon om jag inte har fullt upp :)

9 april

Idag vaknade jag upp hos erik runt elva. Låg och degade mig ett tag. Jag och Erik gick ut ett litet tag sen gick vi hem till han igen. Vid två tiden skjussade han mig till bussen. Jag gick av i centrum och så lat som jag är så gick det ingen buss till sandhamn så jag gick hem till Alicia som va hos sin pojkvän spom bor i centrum. Victor skjussade hem mig vid fem tiden så åt jag och fixade mig. Drog till victor igen typ vid 7 för att träffa alicia. Nu sitter vi två här ochhar det trevligt och chill dricker lite . jätte mysigt. men nu ska jag och alicia gå ut eller nått.

PUSS

kort inlägg

sitter hemma hos alicia. Erik sov hos mig i natt igen sen drog han vi ett tiden idag så jag drog hem till alicia. Vi har inte alls gjort mycket, kollat när hon valt kläder tills i kväll. Ikväll har jag inga planer vi får se hur det blir. hör av mig mer i kväll har inte tid att skriva nu

PUSS

6 april

Stan idag va mycket trevligt med amanda och Susanna ! Självklart hittade jag inte det jag va ute efter. Blev ett par skor, örhängen och en schal. stavning (?) Det härliga vädret gjorde det ennu roligare att va inne i stan. Kom hem runt 6 i think och efter det har jag inte gjort speciellt. Amanda följde med hem ett tag men hon drog efter en liten stund. Jag somnade på soffan och nu är klockan tjugo över nio och pratade med Erik nyss. Han kommer ner och sover här :) det blir mys. jag tycker inte om att sova ensam . Så nu sitter jag och väntarpå att han ska komma. Vi lär inte göra något speciellt, kolla på film. Jag är ganska trött så jag somnar nog tidigt. I morgon ska jag färga håret, fyfan vad skönt. få bort min fula utväxt. Nu ska jag kolla på tv och vänta på erik !

PUSS

6 april

Erik kom till mig igår och sov här i natt. Idag ska jag in till stan med Susanna , ska bli jätte mysigt. och det är super fint väder ute idag ! :)
skriver mer sen tror jag

PUSS

5 april

Vaknade hos erik i dag vid elva tiden. Låg och kollade klart på en film som jag somnade till igår. Vi gick ut ett tag sen åkte jag hem med ett bussen. Gick hem och duschad och fixade mig sen gick jag ner till Alicia. Vi gjorde inte alls så mycket sen la vi oss och kollade på en film som hette point någonting (?) as bra men det slutade med att båda två somnade. Sen kom Amanda som har vart i Tyskland en vecka. Sen drog vi upp till mig för att jag skulle äta och nu sitter jag med dom här två mupparna som typ bombar mitt rum ! I kväll vet jag inte alls vad som händer . Får ta det som det kommer. Kanske Erik kommer ner och sover här eller nått.

PUSS

4 april

Hallo. Jag och erik sitter och väntar på våran mat. vi har beställt hem pizza :D Jag har skit ont i huvudet för igår var jag på fest. Jag Alicia och Agnes gick hem till alicias pojkvän Victor. Hade jätte trevligt. Pappa åkte och hämtade mig vid 02.00 ungefär då va jag väl inte riktigt nykter höhö . Så plockade vi upp erik vid tåget.Lyckad kväll blev det iaf ! Nu sitter jag här som jag sa. ont i huvudet och väntar på min mat. Sen lite senare åker jag upp till sorunda och sover hos erik !

PUSS

1 april

Sitter i sängen med datan i knät helt ny duschad. Har vart och dansat. super kul men jobbigt var det.
Skolan gick bra idag. Dagen började med ett matte prov, har ingenaning hur det gick men det känndes
väl helt okej så får vi se hur det blev. Efter det var det engelska vi gick igenom engelska nationella och som
alla vet är jag så dålig på engelska så jag fick ig på läsförståelse och hör förståelse och g- på¨muntliga delen
så dålig man kan vara :(.. nu väntar jag bara på resultatet på engelska uppsatsen som jag hoppas bli godkännd
på. Eftersom det va så sjukt fint väder idag va man så glad att skolan bara flöt på. Slutade dock väldigt sent tjugo i fyra
så när jag kom hem somnade jag direkt på soffan men kunde inte sova för länge eftersom jag skulle på dansen.
Nu sitter jag här och kollar på tv och lyssnar på musik. Ska försöka sova tidigt idag. Så säger jag varje dag men somnar
alltid sent.. men ska försöka :)

puss

RSS 2.0